Kleine huisdieren – Hond

Hond

Eerlijke diergeneeskunde met respect voor mens en dier. Dat is wat wij nastreven. Wij beslissen niet voor u maar samen met u wat de beste zorg is voor uw dier.
Een hond hoort vaak echt bij de familie. Dat realiseren wij ons erg goed. Om uw hond in goede gezondheid te houden heeft uw hond de juiste verzorging en aandacht nodig. Wij helpen u hier graag bij.

 

Afspraak maken

blank

Jaarlijkse controle

Bij Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland bent u altijd welkom voor advies. Wij raden u aan om minimaal elk jaar op controle te komen, om uw hond te laten vaccineren maar ook om eventuele ziekten of aandoeningen vroegtijdig op te sporen en te kunnen behandelen.

Advies

Onze paraveterinairen geven u graag advies over het ontwormen en het bestrijden van vlooien en teken, voeding en lichaamsbeweging.

Diagnostiek

Om tot een diagnose te komen zal er, nadat er in de spreekkamer een lichamelijk onderzoek is uitgevoerd, soms nog aanvullend onderzoek nodig zijn. Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland beschikt over moderne apparatuur om tot de juiste diagnose te komen:

Bloedonderzoek
Urineonderzoek
Ontlastingsonderzoek
– Bloeddrukmeting
Bacteriologisch onderzoek
Röntgenonderzoek
Echografie

Puppybegeleiding

Wij vinden het belangrijk dat uw hond bij ons op zijn gemak is. Daarom bieden wij puppybegeleiding aan. In het eerste levensjaar van uw hond helpen onze assistentes u graag op weg met de opvoeding en verzorging van uw hond. Samen met de paraveterinair maakt uw hond kennis met de praktijk. Tijdens deze bezoeken kunt u al uw vragen stellen over uw hond. Bijvoorbeeld over castratie of sterilisatie, gedrag, voeding etc.
Naast de puppybegeleiding bieden wij ook afval-, artrose- en diabetesbegeleiding aan.

Is uw hond ziek?

Is uw hond ziek of twijfelt u hieraan? Of heeft u een spoedgeval? Neem dan contact met ons op via 038 477 1951 of plan online uw afspraak in.

Bel ons Afspraak maken

blank

Uw dieren

In de juiste handen

Ons team van gemotiveerde dierenartsen en paraveterinairen staat altijd voor u klaar. Wij zijn een modern ingerichte eerstelijns dierenartspraktijk die zich richt op de behandeling van honden, katten, konijnen, knaagdieren en reptielen. We hechten veel waarde aan een goede verstandhouding met uw dier en u als klant.