Landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren

Spreekuur landbouwhuisdieren
Van maandag t/m zaterdag hebben onze rundveedierenartsen telefonisch spreekuur van 08.00 – 09.00 uur. U kunt bellen naar ons telefoonnummer landbouwhuisdieren: 038 4214442

Spoedgevallen landbouwhuisdieren
Voor spoedgevallen voor landbouwhuisdieren zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar via het telefoonnummer 038 4214442

blank
blank

Uiergezondheid

Bacteriologisch onderzoek, Celgetal en Delvotest.

Meer informatie

blank

Laboratorium

bloedonderzoek, mestonderzoek runderen, mestonderzoek kleine herkauwers en mestonderzoek paard.

Meer informatie

blank

Begeleiding

De gezondheid van uw koeien, schapen en/of geiten is voor u waarschijnlijk…

Meer informatie

blank

Preventieve zorg

Steeds meer verschuift het werkgebied van de landbouwdierenartsen naar…

Meer informatie

blank

Begeleiding

De gezondheid van uw koeien, schapen en/of geiten is voor u waarschijnlijk erg belangrijk.
De koppels houdt u niet alleen gezond met goede voeding en verzorging, maar ook huisvesting van uw dieren en bedrijfsvoering spelen hierin een belangrijke rol.

U kunt bij ons terecht met landbouwhuisdieren, zoals koeien, schapen en geiten en hobbyvarkens. Vruchtbaarheidsbegeleiding, het monitoren van dierziekten, vaccineren en advisering vormen een belangrijk deel van het werk van onze enthousiaste geborgde rundveedierenartsen. Aandachtsgebieden zoals uier- en klauwgezondheid en voeding zijn bij uitstek onderwerpen waar u bij onze rundveeartsen terecht kan. Ook kunt u bij ons terecht voor ontworming- en mestonderzoek en het vaccineren van paarden.

Een gezond koppel landbouwhuisdieren is de basis van een gezond bedrijf. Het overzien van de complete bedrijfsvoering vinden wij belangrijk. Bij onze begeleidingen geven onze rundveedierenartsen preventieve adviezen om uw veestapel gezond te houden. Ook vinden wij het belangrijk dat deze adviezen aansluiten bij u en uw bedrijf. Data analyse uit diverse managementprogramma’s geeft ons waardevolle informatie en ondersteunen het beeld in de stal.

Nieuws en acties

blank

Controle?

Krijgt u binnenkort controle? Hier vind u alle gegevens die u nodig heeft om de controle te laten slagen.

Meer informatie

blank

Caddy actie april

Bekijk hier de actuele Caddy acties

Meer informatie

blank

Nieuwsbrief maart 2023

Lees hier het laatste nieuws…

Meer informatie

Uw dieren

In de juiste handen

Ons team van gedreven dierenartsen en paraveterinairen staat altijd voor u klaar. Samen met u proberen wij uw veestapel zo gezond mogelijk te houden.